Az írásokról

Ez az írás dolog, csak úgy jött. A Mozdonyvezetők Lapjában jelentek meg többnyire mondataim, cikkeim. 2010-ben be is pereltek becsületsértésért és rágalmazásért a MÁV-TRAKCIÓ Zrt. prominens emberei, de a bíróság bűncselekmény hiányában felmentett. (Ezek a cikkek a “A vasút” kategóriában olvashatóak.)

Az emberekkel, a lélekkel, a barátsággal való kapcsolatom, vagyis az ilyen jellegű írásaim új keletűek, 2012. decemberében kezdett érdekelni ez a téma. Kaptam pozitív visszajelzéseket, így leporoltam Blogomat és újra írni kezdtem. Azt, hogy milyen sikerrel, majd az idő és az olvasók döntik el. (“emberek, közélet”, stb. kategóriák)

Lehetőségeim szerin hetente tervezek új bejegyzéseket közzétenni, többnyire hétvégére összpontosítva, de ha úgy van, hétköznap is le-le írogatok ezt-azt. Érdemes benézni, ámbár a Facebook-on, a Twitter-en, a Google+-on automatikusan megosztásra kerülnek a bejegyzések.

A minőségről. Nem vagyok képzett író, blogger. Bizonyára vannak hibáim, akár stilisztikában, akár a téma boncolgatásában, de az élet egy iskola és remélem, hogy tudok majd tanulni hibáimból!

(Fontosnak tartom elmondani, hogy nem a mások által leírtak elolvasása után írom le saját szavaimmal az ő mondataikat, ezek a saját gondolatim, saját fejemből, saját érzéseim szerint! )

Jó szándék vezérel, remélem úgy is olvassátok!

🙂

Hozzászólás